Internet i Greve Landsby

Greve LandsbyNet
Fælles internet, tlf.& TV - Billigere Og Bedre

info@grevelandsbynet.dk / tlf.: 2088 8800


Forside

Internet

Telefon

TV

Fejlsøg

Om os


Internet 199,-/måned for 100/100 Mb via fiber
Bestilles ved at udfylde tilmeldingsformularen på forsiden.

NyhedInternet 399,-/måned for 500/500 Mb via fiber
Bestilles ved at skrive i tilmeldingsformularen på forsiden eller ring.
Det koster ikke noget at skifte mellem 100 og 500 Mb.


Oprettelse:
0,- kr. hvis du overtaget et løbende abonnement :-)
999,- hvis der allerede er fiber i huset, og det tidligere har været aktivt (forudsat at fiberen ikke er blevet skadet)
2.999,- for en helt ny installation inkl. gravning eller skydning fra vej til nærmeste husmur (max. 10m.). Fradragsberettiget som håndværkerfradrag.

Hvis der er mere end 10 m. til der hvor du vil have fiberen ind i huset så koster det 300,- eks.moms per meter. Er der langt, så kan vi få et tilbud fra entreprenøren. Du er også velkommen til at grave en smal rende selv, så søger vi gravetilladelse og kommer med det der skal i jorden.

Du kan trække alle omkostninger fra som håndværkerfradrag, op til 12.000,- per person, herunder også oprettelsen. Registrer fradraget med det samme hos skat på denne side hos skat.dk.


Hvad får jeg:
Vi monterer en hvid internetboks (mediekonverter m switch) på indersiden af den væg der er nærmest vejen. (i Åtoftevænget ser det anderledes ud link).
Du tilslutter din egen router ved at sætte det medfølgende kabel fra det blå ("WAN") stik i routeren til et af stikkene i internetboksen.
Kunde-boks


Wi-Fi
Vi leverer ikke WiFi, så vi anbefaler at du tilslutter din egen trådløse router, så du kan få wi-fi (trådløst internet) i hele huset.

Man kan købe en rimelig god og billig router for knap 300,-, eller hvis du vil have det bedste uanset pris, så er det f.eks. denne eller denne knap så kønne ting til ca. 2.000,-

Jeg mener at denne giver mest for pengene, og så er den hvid. Her er min vejl. til at konfigurere den
Den kan desuden benytte power-over-ethernet, som betyder at man kan nøjes med at trække ét hvidt netværkskabel frem til routeren og placere strømforsyningen i den anden ende af netværkskablet vha en PoE Power Injector

Hvis det er svært at få wifi signal i hele huset, så kan Mesh Wifi være en mulighed. Det er to eller tre wifi routere som sender signalet imellem hinanden, så man kan nå langt rundt i huset. Den brugervenlige Google Wifi eller EX400 for nørderne eller den midt i mellem TP-Link Deco M5 eller Linksys Velop.

Vi kommer gerne og installerer ovenstående router og den første PC/iPad mod et tillæg på 300,- ud over routerens pris.


Det med småt:
Ved driftsnedbrud erstattes max. det betalte abonnement. Vi logger trafik jvf. gældende lov.


Teknik:
Alle kunder får et fiberpar forbundet direkte til en port i vores store fiber switch på Vestergårdsvej. Via en router går trafikken via 22 km fiber til internet exchange'en i Tåstrup, hvor vi køber internet adgang af NiaNet.

Trafikstatestik


Greve LandsbyNet ApS - info@GreveLandsbyNet.DK - tlf.: 2088 8800 - Kontaktformular - CVR 35512454